Painatko hommia Täysillä päin ja paareilla ulos -asenteella? Vai teetkö asiat mieluummin omassa tahdissasi ja vaihtelet työympäristöä tarpeen mukaan? Tässä olisi muutama työpaikkailmoitus juoksijoille ja juoksumielisille. Haku omalla vastuulla.

Tehtävä: maratoonari

Haussa tavoitteellinen tiimipelaaja, joka arvostaa myös itsenäisyyttä.  Osaat hyödyntää vetoapua oikeissa paikoissa ja luonteesi sallii sellaisen tarjoamisen myös työkavereille. Pieni kilpailuhenkisyys on tehtävän onnistuneen suorittamisen kannalta eduksi.

Tehtävä edellyttää hyvää pidätyskykyä sekä taitoa osata solmia kengännauhat kerralla oikein: napakasti, muttei liian kireälle. Otat mielelläsi vastaan kannustavaa palautetta työpäivän aikana ja juhlit herkästi myös pieniä onnistumisia ylävitosilla.

funnybeing.com

Tehtävä: sunnuntailenkkeilijä

Tarjolla monipuolinen näköalapaikka freelancerille. Olet kiinnostunut kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Satunnaiset lenkit ovat yksi tapa ansaita elantoa, mutta elämällä on tarjota sinulle paljon muutakin.

Teet asiat hyvän sään aikana ja juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Et stressaannu satunnaisista toimeksiannoista tai oleta, että yhden keikan jälkeen sitoumus olisi jotenkin pysyvämpää sorttia. Olet luonteeltasi ennakkoluuloton ja valmis vaihtelemaan työympäristöä tehtävien mukaisesti.

Imgflip.com

Tehtävä: ultrajuoksija

Onko työ sinulle kaikki kaikessa? Päämäärällä ei ole merkitystä vaan innostut itse tekemisestä. Ultrajuoksijana pääset tarttumaan kolmivuorotyöhön, jossa sinulla on mahdollisuus ottaa kaikki vuorot kerralla haltuusi ja tehdä niistä oman näköisiä.

Osaat keskustella itsesi kanssa pitkiä aikoja kerrallaan. Työskentelet vaativissa olosuhteissa, joten sinulla on jääräpäisyyttä ylittää esteet kerta toisensa jälkeen. Tehtävässä on hyödyksi jos et pelkää pimeää.

 

Tehtävä: pintakaasuttelija

Kun etsit eläkepaikkaa, niin tässä se on. Haluat työltäsi luotettavuutta, vakautta ja varmuutta. Olet jo löytänyt oman paikkasi elämästä: et enää haihattele liikoja vaan arvostat sitä, että kun teet työsi niin se riittää.

Pitkä kokemus pintakaasuttelusta lasketaan eduksi. Osaat luotsata itsesi ja työkaverisi vakaalle kurssille ja pystyt pitämään suunnan myös paineen alla. Toimit osana tiimiä, mutta kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn.

runtothefinish.com

Tehtävä: pikajuoksija

Haussa reipas osaaja, joka laittaa tuulemaan. Ymmärrät, että juoksu on ikiaikainen tapa edetä, mutta teet sekunneissa sen, mihin toiset hassaavat vuorokausikaupalla aikaa. Kilvoittelu saa sinut tikittämään ja näet keinot, millä oma tiimisi nousee sille korkeimmalle pallille.

Arvostamme Täysillä päin ja paareilla ulos -asennetta. Annat kaikkesi työsuoritukselle, etkä pelkää heittäytymistä edes projektin maaliviivan näkyessä. Tarpeen tullen pystyt myös ylittämään tiellesi kasattuja esteitä.

Photo Ian Walton NYMag

Tehtävä: kohkaaja

Jokainen työpaikka tarvitsee oman kohkaajan, joka laittaa projekteja alulle. Kokeilet ennakkoluulottomasti eri asioita, innostut helposti ja alat kohkaamaan. Työskentelet läheisessä yhteistyössä pitkäjänteisemmän mentorin, kuten ultrajuoksijan tai maratoonarin kanssa.

Jos sinulla on luontainen kiinnostus uutta tekniikkaa, tyylilajeja, varusteita tai trendejä kohtaan, niin kokeile kohkaamista. Tässä työssä asenne ratkaisee, ei kokemus. Siksi tehtävä sopii hyvin myös harjoittelupaikaksi opiskelujen ohessa.

runninganthecity.com

Mikäli haluat hakea avoinna olevia paikkoja, toimi näin: kirjoita hakemuksesi, juokse lähimmälle postilaatikolle ja toivo, että onni on myöten.

Tiedätkö, mitä juoksijalta ei ainakaan kannata kysyä? Se selviää täältä.

Outdoor option on myös Facebookissa